Published On: mar, Apr 16th, 2013

Lucerna luata cu “japca” de pe 200 mp

Share This
Tags

Doi barbati din orasul Ianca nu au putut sta locului si s-au gandit sa faca si ei rost de bani. Acestia au fost surprinsi de proprietar in timp ce se “infruptau” in voie din lucerna de pe o suprafata de 200 mp. Astfel se face ca in cursul zilei de ieri, la orele 18.40, un brailean, de 52 ani, a alarmat Politia orasului Ianca, spunand ofiterului de serviciu ca doi barbati, de 29 si 39 ani, se afla pe sola lui, luand cu “japca” si fara pic de stinghereala lucerna pe care el s-a chinuit sa o creasca. Imediat politistii s-au mobilizat, mergand la fata locului, pentru a vedea despre ce este vorba. S-au inceput cercetarile, in urma carora s-a adeverit ca cei doi “ciorditori” au vrut sa-i faca “un bine” proprietarului, ajutandu-l la culesul nutretului.

Si daca ne gandim ca suprafata de pe care a fost furata lucerna, ca sa ne facem o idee cam ce inseamna 200 mp, nu putem decat sa ne ducem cu gandul la cumularea a 4 apartamente cu o camera, care nu masoara mai mult de 50 mp.

Dar problemele pagubitului nu s-au oprit aici. In momentul in care proprietarul a incercat sa-i “imortalizele” cu telefonul mobil pe cei doi talhari, tanarul, in varsta de 29 ani, i-a rupt puloverul si, de parca nu ar fi fost de ajuns, avea de gand sa-l si loveasca. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 200 de lei. Iar in cauza a fost intocmit dosar penal si sunt continuate cercetarile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-