Published On: joi, Apr 25th, 2013

Laurentiu Baciu de la LAPAR: “Nu are ce cauta picior de om politic in aceste Camere Agricole”

Share This
Tags

Presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Laurentiu Baciu a solicitat Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale sa nu lase Camerele Agricole pe mana politicienilor.

In acelasi timp, presedintele LAPAR considera ca actele normative dedicate sectorului ar trebui sa fie discutate cu asociatiile de profil reprezentative, “nu cu impostori”.

“Aceste Camere Agricole, daca se numesc agricole, sa fie ale agricultorilor, sa fie conduse de agricultori si pentru interesul agricultorilor. Nu are ce cauta picior de om politic in aceste Camere. Nu stiu de ce Consiliile judetene au un interes din ce in ce mai mare pe tot ceea ce misca in judetele respective. Ei depun toate eforturile ca, prin aceasta lege, sa dea dispozitie sa fie gestionate de Prefecturi si sa le foloseasca cand au ei nevoie. Va rugam sa faceti lobby ca aceste Camere sa ajunga in mana agricultorilor. Daca aveti nevoie de o mana de ajutor, noi va stam la dispozitie”, a spus Laurentiu Baciu.

Seful de la LAPAR a mentionat ca actele normative care sunt elaborate de MADR nu sunt discutate cu cei carora le sunt adresate.

“Au aparut, mai ales dupa anul 2000, ca ciupercile dupa ploaie, o mie si una de asociatii, confederatii cu 2-3 membri, pe care eu ii numesc impostori. Se dau cu nume pompoase si afirma ca sunt reprezentanti ai agricultorilor din Romania care nu acopera necesarul de personal pentru o cununie civila. Sunt doi, si dumneavoastra va pierdeti timpul cu ei. Ar trebui sa ii selectati pe cei cu care lucrati pentru ca vedeti ce s-a intamplat cu impozitul pe venit”, a spus Baciu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-