Published On: vin, Apr 5th, 2013

La numai 16 ani a fost violata cu salbaticie

Share This
Tags

* In ultima perioada, cazurile de violuri care se petrec in Braila cresc de la o zi la alta, acestea facandu-si aparitia ca ciupercile dupa ploaie *

In cursul zilei de ieri, politisti de la Biroul de Investigatii Criminale i-au prezentat pe inculpatii Radu Munteanu, de 23 ani, si Rica Constantin Zafiu, de 24 ani, la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, care a sesizat instanta de judecata, solicitand arestarea preventiva, pentru 29 de zile, pentru savarsirea infractiunii de viol. Instanta a admis propunerea si a emis mandate de arestare preventiva pentru ambii inculpati, pentru o perioada de 29 de zile, cei doi fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul IPJ Braila.

“Marti, 2 aprilie, la orele 22.00, o tanara , in varsta de 16 ani, din comuna Unirea, domiciliata in municipiu, a reclamat la Politie faptul ca, in timp ce se afla in locuinta fostului prieten, Radu M., din Braila, a fost victima unui viol. Aceasta a declarat ca violatorul, prin folosirea violentei, a intretinut cu ea raporturi sexuale, dupa care a parasit camera, luandu-i hainele. Dupa aproximativ 5 minunte, in camera a intrat un alt tanar, pe care il cunostea dupa prenume, care a amenintat-o cu acte de violenta si a intretinut cu ea raporturi sexuale, impotriva vointei ei. Ulterior, au fotografiat-o si au amenintat-o ca vor posta fotografiile pe internet daca ii va reclama, dupa care au condus-o cu autoturismul la domiciliul ei. Cercetarile au fost demarate imediat de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale care au stabilit ca al doilea autor este Rica Z., domiciliat fara forme legale in satul Albina, comunaTichilesti, judetul Braila. In urma examinarii medico-legale a partii vatamate, s-a constatat ca aceasta prezinta pe bratul si antebratul stang 3 echimoze, care au putut fi produse prin comprimare cu degetele, la data de 2 aprilie, care nu necesita pentru vindecare zile de ingrijiri medicale. Dupa efectuarea cercetarii la fata locului, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de viol”, a spus Jenel Sogor, purtator de cuvant la IPJ Braila.

* Risca ani buni de inchisoare *

Procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Braila au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatilor, pentru savarsirea infractiunii de viol, prevazuta de art. 197 alin. 1, alin. 2, lit. a din Codul penal. Din probatoriul administrat, a rezultat ca in seara de 2 aprilie, in intervalul orar 20.30 – 22.30, inculpatii Radu Munteanu si Rica Constantin Zafiu, dupa o intelegere prealabila, au intretinut, pe rand, raporturi sexuale normale, orale si anale cu partea vatamata, de 16 ani, prin folosirea de violente si amenintari. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii penale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-