Published On: joi, Apr 11th, 2013

Joburi la mica discretie a brailenilor

Share This
Tags

Agentia  Judeteana  pentru  Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza in data de 19 aprilie 2013, incepand cu ora 9.00 “Bursa generala a locurilor de munca”.

Aceasta actiune se va desfasura in municipiul Braila la Sala Polivalenta “DANUBIUS”, in orasul Faurei la Punctul de lucru Faurei (oras Faurei, str. Republicii, nr.36), in orasul Insuratei la Sala de Sedinte a Primariei Insuratei (Sos. Brailei, nr.18).

AJOFM Braila a contactat pentru aceasta actiune, pana la aceasta data, aproximativ 1.465 angajatori,  fiind confirmata participarea de catre 42 angajatori cu 284 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte (40,1%), agricultura     (12%), industrie alimentara (9,2%),  fabricarea de masini si utilaje (7%), activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu (7%), fabricarea de constructii metalice (5,6%), comert (3,9%), constructia de nave si structuri plutitoare (3,5%), hoteluri si restaurante (3,5%), repararea articolelor fabricate din metal, repararea masinilor si echipamentelor (2,8%), constructii (2,1%), activitati profesionale, stiintifice si tehnice (1,8%), activitati de arhitectura (1,1%), diferenta regasindu-se in activitati de servicii anexe transporturilor pe apa, activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari, servicii de furnizare si management a fortei de munca.

“In prezent, continuam actiunea de contactare a agentilor economici in vederea identificarii de locuri de munca vacante si intreprindem actiuni specifice pentru realizarea bursei  in cele mai bune conditii. In cadrul acestei actiuni vor fi amenajate standuri separate pentru activitati de mediere, consiliere privind cariera, formare profesionala, acordarea de informatii privind alcatuirea unui CV, a unei scrisori de intentie precum si alte tehnici de identificare a unui loc de munca. Totodata, in timpul desfasurarii bursei generale vor avea loc sesiuni de instruire in care salariatii agentiei vor explica concret participantilor modul de completare a unui CV EUROPASS si a unei scrisori de intentie”, a declarat directorul executiv al AJOFM Braila, Simona Ely Chioibas.

Comentarii

comentariu

About the Author

-