Published On: joi, Apr 4th, 2013

Intorsatura neasteptata in cazul brailencei Irina Ciuraru. Vezi aici ce au descoperit politistii

Share This
Tags

La mai bine de 45 de zile de la moartea Irinei Ciuraru, operata de la o clinica privata din Galati, politistii au descoperit ca aceasta ii ascunsese doctorului Calin Dobos ca a suferit o interventie chirurgicala pentru indepartarea unei tumori abdominale.Mai mult decat atat, Irina se pare ca ar fi fost internata in Spania pentru dezintoxicare si a urmat tratament pentru tuberculoza cronica, timp de doi ani.

La data de 12 februarie, tanara a decedat, dupa mai bine de trei saptamani de coma. Femeia fusese internata la Spitalul Judetean din Galati, unde medicii i-au descoperit o perforatie de intestin, urmata de septicemie.

Rudele Irinei acuza autoritatile ca doresc sa musamalizeze totul, motivul fiind influenta doctorului din Galati, care, spun ei, nu ar fi avut dreptul sa efectueze operatia de liposuctie. Daca familia brailencei sustine ca ancheta in acest caz se deruleaza prea lent, avocata medicului Dobos sustine ca, din contra, autoritatile merg pe repede-inainte.

„In alte cazuri de acest gen, nu se intampla nimic in primele doua, trei luni. In acest caz, a trecut o luna si deja 85% din audieri au fost finalizate. Graba este nejustificata, ancheta desfasurandu-se pe baza unor impulsuri emotionale care intuneca ratiunea, sau pe baza unor presiuni mediatice subiective”, a declarat Raluca Simion, avocatul lui Dobos.

Raluca Simion a explicat si situatia profesionala a medicului, precizand ca acesta este absolvent de Medicina Generala si Stomatologie, insa nu a practicat niciodata.

“Este specialist in chirurgie buco- maxilo-faciala din 2004 si in curs de finalizare, anul VI, pentru cea de-a doua specialitate – chirurgie plastica. (…) In timp ce o opera pe pacienta Ciuraru, chirurgul era asistat de un medic din Iasi, care a confirmat acest lucru la audieri”, a mai precizat Simion.

Comentarii

comentariu

About the Author

-