Published On: Soare, Apr 7th, 2013

Inca un esec la Promenada Mall. Targul de Nunti nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor brailenilor

Share This
Tags

Traditionalul Trag de Nunti care a avut loc in acest week-end la Promenda Mall a fost anuntat cu surle si trambite, inca de-acum o luna. Evenimentul s-a dovedit a fi un fiasco total. Firmele participante din Braila, Galati, Slobozia si Tecuci au facut tot posibilul pentru a se prezenta cat mai bine. Problema a fost ca de fiecare data, a organizatorilor. Reprezentantii mall-ului brailean nu au asigurat un spatiu mai mare pentru fiecare firma care si-a expus produsele, acestia inghesuindu-se unii intr-altii. Nemultumiti de conditiile puse la dispozitie, administratorii nu au mai avut de ales. Si-au expus torturile, aranjamentele pentru scaune si mese, decoratiunile, lumanarile si invitatiile intr-un spatiu cat mai restrans.

Astazi la ora 11.00, participantii  nici nu s-au mai obosit  sa vina la standul amenajat. Muzica care ar fi trebuit sa intregeasca tabloul unei nunti perfecte, lipsea cu desavarsire.

Cum evenimentele organizate la Promenada Mall nu au succesul scontat, marile brand-uri pleaca incet-incet din incinta centrului comercial. Magazinul “Sprider” un concept grec se va retrage de pe piata romaneasca in curand, la fel si spatiul inchiriat din mall-ul brailean. In locul acestuia va veni un alt  magazin, de acesta data cu incaltaminte. Pacat ca pe piata braileana, cei de la Nepi, proprietarii centrului comercial nu fac mai multe pentru a creste si promova serviciile.

Brand-ri precum Zara, Bershka, Mango, Promod si Bata sunt doar cateva exemple care ar intregi un peisaj demn de un centru comercial.

Comentarii

comentariu

About the Author

-