Published On: mie, Apr 10th, 2013

In numai o zi, “luptatorii cu focul” au avut trei interventii

Share This
Tags

In dimineata zilei de astazi, la orele 2.25, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit, la un magazin alimentar situat in strada Radu Negru, Bloc 36, parter, din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurt-circuit electric. Au ars produse alimentare, bauturi alcoolice si racoritoare si nu s-au înregistrat victime.

La aproximativ o ora si jumatate de la producerea primului incident, la orele 3.55, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit, la locuinta Ionicai P., din Blocul 12, situat pe strada Radu Negru, din municipiu. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o lumanare aprinsa nesupravegheata. Au ars tocul de la usa de intrare in apartament, tocul usii si al ferestrei de la bucatarie, neinregistrandu-se victime.

“In aceeasi zi, la orele 9.50, Detasamentul 1 de Pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Costica I., situata pe strada Mircea Malaeru nr. 15, din municipiul Braila. Imprejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un cos de fum neprotejat termic fata de materiale combustibile. Au ars aproximativ 4 mp calcan din scandura învelit cu carton asfaltat si nu s-au inregistrat victime”, a declarat lt.-col. Stefan Stoian, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-