Published On: mie, Apr 17th, 2013

Helmuth Duckadam este din nou pe patul spitalului

Share This
Tags

* Fostul portar are probleme cu inima iar medicii au decis sa-l interneze si sa-l supuna unor investigatii medicale *

Presedintele de onoare al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru controlul medical pe care trebuie sa il faca periodic, dupa ce In septembrie 2012 a fost operat pentru eliminarea cheagurilor de sange de pe artera bratului drept. Potrivit medicilor, Duckadam are probleme la inima, urmand sa fie supus unor investigatii medicale pentru a se stabili daca este necesara o interventie chirurgicala.

Presedintele de onoare al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, are probleme la inima, urmand sa fie supus unor investigatii medicale pentru a se stabili daca este necesara o interventie chirurgicala, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, medici de la Spitalul Floreasca din Capitala.

Helmuth Duckadam a venit la Spitalul de Urgenta Floreasca la sfarsitul saptamanii, acuzand durere in piept si tulburare de ritm cardiac, au precizat sursele citate.

“Prezenta fenomene de angina si tulburare de ritm cardiac. Joi va face coronarografie. In functie de rezultatele investigatiilor, se va stabili daca pacientul va fi supus unei interventii chirurgicale pe cord”, au spus medicii din echipa care se ocupa de Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam a fost operat in 25 septembrie 2012, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru eliminarea cheagurilor de sange de pe artera bratului drept si introducere a unei grefe pe portiunea de artera subtiata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-