Published On: joi, Apr 4th, 2013

HC Dunarea a obtinut o victorie categorica in fata CSM-ului

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila – CSM Bucuresti 28:21 (16:11) *

Intr-o sala aproape plina, HC Dunarea Braila a reintrat joi, 4 aprilie, in lupta pentru un loc de Cupa Europeana. Pauza de aproape 4 saptamani se pare ca a fost de bun augur pentru echipa braileana, care a avut astazi un joc ca la carte, din primul minut pana la fluierul final.

Partida a inceput cu o dominare categorica pe teren, a gazdelor, care aveau in minutul 8, 5 goluri inscrie in timp ce echipa din capitala nu reusise sa o invinga pe Gabriela Dobre, 5-0. La un asemenea scor, antrenorul de la CSM Bucuresti, Vasile Marculescu, s-a vazut nevoit sa ceara time out. Incet, CSM Bucuresti s-a apropiat pe tabela de HC Dunarea, brailencele avand 4 minute in care nu au reusit sa inscrie, primind insa 3 goluri, 6-5 in minutul 10. Pana in minutul 20, echipele au mers cap la cap, insa ultima parte a jocului a apartinut in totalitate celor de la HC Dunarea. Apararea perfecta facuta de elevele lui Cristi Preda si Alexandru Viorel, a permis echipei brailene sa se detaseze pe tabela de marcaj din minutul 20, reusind 6 goluri in doar 4 minute, fara sa primeasca vreunul, 16-9 in minutul 24. Pe finalul primei reprize ambele echipe au avut foarte multe ratari, tabela aratand dupa 30 de minute de joc scorul de 16-11.

Inceputul celei de-a doua parti a avut in prim plan tot echipa braileana, care a marcat in primele 4 minute, trei goluri, in timp ce Gabriela Dobre a inchis poarta foarte bine si nu a permis bucurestencelor sa marcheze, 19-11 minutul 34.

Jocul foarte bun al extremei Adina Brot dar si aruncarile de la distanta a interului Gabriela Perianu au oferit publicului un adevarat spectacol handbalistic. Daca Brot, a marcat cu lejeritate din extrema, faza meciului a fost aruncarea de la peste 10 metri, peste blocaj, a tinerei Gabriela Perianu, faza care s-a incheiat categoric cu un gol, care a a ridicat sala in picioare.

Interventiile de pe parcursul meciului, a portarului Gabriela Dobre, a permis echipei brailene, sa conduca pe tabela de marcaj, pe intreg parcursul meciului, “razbunand” astfel rezultatul negative, obtinut la meciul din tur.

Cu toate ca in ultimele minute de joc, HC Dunarea a incetinit putin viteza jocului, primind trei goluri consecutive, Andreea Adespii a fost cea care a inchis tabela de marcaj, scorul final fiind de 28-21.

Dupa acest rezultat, HC Dunarea Braila face un total de 17 puncte, si ii sufla in ceafa vicecampioanei “U” Jolidon Cluj.

In etapa urmatoarea, HC Dunarea Braila joaca in deplasare, miercuri, 10 aprilie, de la orele 18.00, in compania echipei SCM Craiova, partida care va fi transmisa de Digisport.

Marcatori:

HC Dunarea- Horjea 10, Brot 6, Moldovan 4, Perianu 4, Irimia 2, Adespii 1, Craciun 1.

CSM BucurestiI: Anghelina 5, Varzaru 5, Carabulea 4, Mihalschi 3, Chitulescu 2, Dobrin 1, Barcan 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-