Published On: Soare, Apr 21st, 2013

Gheorghe Bunea Stancu propune dezvoltarea unor sectii medicale complementare la Braila, Galati si Tulcea

Share This
Tags

* In Sala Mare a Prefecturii Braila, a avut loc joi, 18 aprilie, o noua intalnire a edililor si consilierilor din judetele Braila, Galati si Tulcea *

In cadrul celei de-a treia intalniri a consilierilor locali si judeteni din Braila, Galati si Tulcea, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila,  a propus realizarea unor sectii medicale complementare atat in Braila, cat si la Galati si Tulcea.

“Referitor la problema sanatatii, pot spune ca alergam astazi pe culoare diferite. Eu am propus Galatiului si propun acum si celor din Tulcea sa dezvoltam sectii medicale complementare. Va dau un exemplu. Unul din regiunea noastra a facut sectie de cardio-chirurgie. Ca sa poti sa faci aceasta sectie, trebuie sa ai cateva reprezentari nationale. Nu poate fiecare judet sa ai propria sectie de cardio-chirurgie. Cum este cazul Constantei, care acum este inchisa. Ca sa faci un astfel de proiect trebuie sa ai in primul rand o echipa. Nu poti sa aduci un medic si sa spui ca ai sectie de cardio-chirurgie. Noi ne-am dezvoltat pe imagistica, Galatiul pe alt segment si Tulcea la fel. Hai sa facem o gandire comuna in acest sens care sa fie complementara. Trebuie sa schimbam mentalitatea cetatenilor, dar si a doctorilor”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-