Published On: mar, Apr 23rd, 2013

Gabriela Perianu si Mirela Nichita au fost convocate la nationala

Share This
Tags

* Lotul Romaniei va efectua un stagiu de pregatire la Cheile Gradistei *

Nationala de senioare a Romaniei, codusa de Gheorghe Tadici se va reuni maine, 24 aprilie, la Cheile Gradistei, unde vor efectua un stagiu de pregatire pana pe data de 28 aprilie. Elevele lui Gheorghe Tadici au facut in aceste zile vizita medicala la Centru de Medicina Sportiva din Bucuresti.

Pentru aceasta actiune, selectionerul a convocat la lot 28 de jucatoare, dintre care doar 24 vor pleca la Cheile Gradistei pentru cateva zile de pregatire.

Pentru aceasta perioada, selectionata Romaniei avea programat sa dispute doua meciuri amicale cu Ungaria, insa acestea au cazut deoarece, Ungaria are foarte multe jucatoare in strainatate fiind practic imposibil sa formeze o echipa intr-o perioada atat de scurta.

Urmatoare intalnire a jucatoarelor de la lot, va fi in perioada 26 mai – 9 iunie, cand vor efectua un stagiu de pregatire si vor disputa si Play-off-ul Campionatului Mondial 2013 din Serbia. Elevele lui Gheorghe Tadici vor disputa atunci doua meciuri cu Slovacia, unul in 1 sau 2 iunie si cel de-al doilea o saptamana mai tarziu, 8-9 iunie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-