Published On: vin, Apr 26th, 2013

GALERIE FOTO-EXCLUSIV: Ultimul drum al studentului rapus de dragoste. Iubita pentru care s-a sinucis a fost prezenta

Share This
Tags

Peste 100 de persoane l-au condus pe ultimul drum pe studentul brailean care s-a sinucis in urma cu trei zile, la Constanta. Rude, prieteni, colegi de facultate dar si braileni impresionati de drama prin care trece familia Dinu s-au indreptat cu ochii in lacrimi, spre cimitirul din cartierul Chercea, unde a fost  inmormantat Mircea Daniel Dinu, care implinise pe 15 martie varsta de 21 ani.

Majoritatea indoliatilor au fost studenti, colegii lui Mircea din Constanta. Acestia nu s-au dezlipit o clipa de langa capataiul tanarului si au plans incontinuu, neputand depasi starea de soc, pe care o traiesc de 72 de ore.

Zeci de coroane si munti de flori au fost aduse la sicriul celui care ar fi putut deveni un medic de succes, daca dragostea nu-l rapunea atat de tanar.

Lacrimile si urlete de jale a mamei, chipul impietrit al surorii si suspinele apropiatilor  i-au impresionat pe trecatorii inmarmuriti de gestul lui Mircea, care a adus doliul intr-o familie incarcata de sperante.

“Ce durere! Ma gandesc la familia lui Mircica, la ce-o fi in sufletul mamei care este nevoita sa-si duca la groapa copilul. Il stiam de cand era mic, venea la noi, ii faceam toate poftele si se juca cu baiatul meu care era un pic mai mare. Raluca e si ea distrusa, il iubea foarte mult pe fratele ei”, ne-a declarat o apropiata a familiei Dinu.

Claxoanele masinilor din cortegiul funerar spargeau adanca tacere, izvorata din raurile de lacrimi ale celor care l-au cunoscut pe student. Inca din adolescenta, Mircea s-a indragostit de Medicina si a stiut ca aceasta este calea pe care trebuie sa o urmeze, insa o alta iubire i-a inchis acest drum.

Geanina Rosculet, iubita braileanului, pentru care Mircea a recurs la sinucidere, a fost prezenta la inmormantare. Sms-ul trimis de tanara pe telefonul lui Mircea, miercuri seara, cand mama isi aducea baiatul in scriu la Braila nu a fost de ajuns pentru ca Geanina sa fie impacata cu moartea iubitului ei. Cu ochii umflati de plans si imbracata complet in negru, studenta nu a scos un cuvant, ci doar a privit cum Mircea pleaca pe drumul fara intoarcere.

La Cimitirul Municipal din cartierul “Nedelcu Chercea”, un preot i-a tinut o mica slujba religioasa, iar apoi in strigatele familiei, rudelor si prietenilor, sicriul cu trupul tanarului de 21 ani, a fost coborat in mormant, pentru eternitate.

GALERIE FOTO:

Comentarii

comentariu

About the Author

-