Published On: joi, Apr 18th, 2013

FOTO EXCLUSIV: De la “Chirita”, la doamna Nicolita. Vezi aici detalii despre iubita lui Banel

Share This
Tags

Fotbalistul brailean, Banel Nicolita, va oficializa relatia de mai bine de patru ani cu Cristina Pisica, pe 28 decembrie, la restaurantul “Regal”. La nunta anului a Brailei, vor fi prezenti aproximativ 400 de invitati, iar invitat de onoare va fi finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali.

Aleasa inimii lui “Jardel”, Cristina, care actualmente este insarcinata, va deveni mamica in luna septembrie. Frumoasa bruneta a absolvit cursurile Scolii Generale nr.28, actualmente “Vasile Alecsandri” si apoi Colegiul Economic “Ion Ghica”. La scoala gimnaziala colegii o porecleau “Chirita”, datorita unui rol pe care l-a interpretat intr-o piesa de teatru la o serbare scolara.

“Nu iesea cu nimic in evidenta. Imi aduc aminte ca purta parul strans in coada sau impletit. S-a afirmat in scoala dupa rolul pe care l-a avut intr-o piesa de Alecsandri, si apoi o strigam “Chirita”. Steatea in a treia banca de la fereastra, cu o prietena de-a ei din copilarie, Madalina F.”, ne-a declarat o fosta colega de clasa a Cristinei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-