Published On: Soare, Apr 14th, 2013

FOTO: Ce a scris un roman pe masina lui de 110.000 de euro

Share This
Tags

Un craiovean a gasit o modalitate originala sa-si arate nemultumirea fata de bolidul sau. El si-a lipit pe toata partea stanga a masinii urmatorul mesaj: “In 11 luni, 12.000 km parcursi, mi s-au stricat 4 cutii de viteze si multe altele. Am cea mai proasta masina. Se strica garantat 100%”.

Barbatul a povestit pentru presa tabloida ca si-a cumparat bolidul dintr-un service auto, platind numai 80.000 de euro, in loc de 110.000 euro, deoarece masina fusese folosita pentru mai multe drive-teste.

La o luna de la achizitie, au aparut primele probleme: sistemul de navigatie a cedat in timp ce soferul se afla in vacanta in Italia, apoi s-au stricat sistemul audio, cel de franare si cutia de viteze. Desi a lasat de mai multe ori bolidul în service, problemele au continuat.

“Am obosit sa o tot repar”, a declarat proprietarul masinii, George Rusescu. Barbatul vrea sa rascumpere valoarea masinii, insa reprezentantii dealership-ului din Craiova i-au spus sa mearga la Bucuresti pentru a rezolva problema. Rusescu si-a angajat un avocat si a inceput tratativele cu reprezentanta din Capitala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-