Published On: mie, Apr 3rd, 2013

Fier vechi confiscat la Braila

Share This
Tags

* Aproape doua tone de fier au fost confiscate intr-o singura zi de politistii braileni

Ieri, la orele 14:00, politisti de la Sectia 3 de Politie Faurei i-au depistat în trafic pe C.I. si pe A.N., ambii din comuna Slobozia-Bradului, judetul Vrancea, care transportau deseuri feroase.

Cei doi nu erau autorizati sa exercite acest tip de comert, si au fost condusi la sediul Politiei orasului Faurei, luându-se masura ridicarii în vederea confiscarii a cantitatilor de 500 kg, respectiv, 800 kg de deseuri, si sanctionarii contraventionale, cu amenda în valoare de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 12/1990 (republicata).

La cateva ore mai tarziu agentii au intampinat aceeasi problema, astfel ca la orele 19:20, politisti de la Postul de Politie Comunal Tufesti i-au depistat în trafic, pe DJ 212, în localitate, pe S.I. (29 de ani), din Municipiul Medgidia, judetul Constanta, care transporta cantitatea de 300 kg de deseuri din fier, fara a avea documente legale de provenienta.

Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicata), cu amenda în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 300 kg de deseuri a fost ridicata în vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-