Published On: Soare, Apr 7th, 2013

EXCLUSIVITATE: Trei maratonisti la Braila. Britanicii alearga pentru o cauza nobila

Share This
Tags

Rob Martineau, Tom Stancliffe si Guy Hacking, trei alergatori englezi de renume din Anglia, vor parcurge un traseu de 1600 km, din Odessa (Ucraina) pana la Dubrovnik (Croatia), cu scopul de a strange fonduri pentru organizatia “Love 146”, ce militeaza impotriva traficului de copii. Cursa poarta denumirea de “Run for love”.

Englezii au de parcurs 1600 km in 30 de zile si vor trece prin noua tari, inclusiv Romania.

Grupul format din cinci membrii a poposit ieri la Braila. Reporterii infobraila i-au interviavat pe tinerii britanici care s-au aratat surprinsi de faptul ca au fost deja mediatizati pe site-ul nostru.

De profesie avocati si bancheri, englezilor le-a placut orasul Braila, insa nu au fost intampinati de autoritatile locale. Scopul acestui maraton, strangerea de fonduri pentru traficul ilegal de minori este o cauza nobila pe care o promoveaza cu ajutorul mediului on-line. Suma la care baietii trebuie sa ajunga este de 150.000 de lire sterline, iar pana acum au strans 90.000 £.

Luni isi vor continua traseul spre Bucuresti unde vor sustine o conferinta de presa, apoi vor pleca spre Sofia, urmand ca traseul sa se incheie in Dubrovnik.

“Nu alergam de nebuni sau pentru distractie, telul nostru este sa ajutam o fundatie din Anglia si sa sprijinim stoparea traficului de copii. Este o onoare ca putem promova initiativa organizatiei “Love 146”, a declarat pentru Infobraila, Guy Hacking.

Comentarii

comentariu

About the Author

-