Published On: mie, Apr 3rd, 2013

EXCLUSIVITATE: Cosy: “O sa-mi mearga struna”

Share This
Tags

* Rapper-ul brailean isi lanseaza astazi, oficial, videoclipul piesei de pe albumul “Batiste, lacrimi, flegme si confetti” *

Cantaretul brailean, Cosmin Cosmescu, alias “Cosy”, are 24 de ani si s-a lansat in 2005 in muzica hip-hop, cu piesa “Lumea se schimba”.

Pe pagina sa de Facebook, Cosy a lasat ieri, urmatorul mesaj: “In aproximativ 20 de ore voi publica videoclipul pe care il tot asteptati de cateva luni “O sa-mi mearga struna”. Un mini-film la care au muncit extraordinar de mult, atat cei care apar in el cat si cei care l-au montat si filmat ! (un videoclip care a avut nevoie mai mult de o saptamana de filmare) Multumesc Vision Production !”.

Piesa “O sa-mi mearga struna” vorbeste despre cum aspiratiile de viitor se lovesc de realitatea zilnica, de obstacolele cotidiene, despre cum doar ambitia te poate ajuta in a-ti depasi conditia prezenta. Distributia din videoclip este urmatoarea: Cosy, actorul Constantin Cojocaru si Robert DRG.

Melodia “O sa-mi mearga struna” este inclusa pe noul album, semnat Cosy si intitulat “Batiste, lacrimi, flegme si confetti vol. 1”, si va aparea in luna mai a acestui an. Instrumentalul este produs de C.P.R Production, care s-a ocupat si de mix-masterul melodiei. Aranjamentul muzical a fost realizat tot de acestia. “O sa-mi mearga struna” a fost inregistrata la Unic Studio, in anul anterior lansarii videoclipului.

Contactat telefonic, artistul a declarat pentru Infobraila: “Filmarile videoclipului au fost realizate in Bucuresti si au durat aproximativ 10 zile. Ideea principala…a unui baiat care are probleme finaciare. Familiei mele ii place videoclipul, mai ales ca amintesc si de ei in melodie”.

Artistul a absolvit Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius” din Braila si apoi a urmat cursurile Facultatii de teatru “Hyperion” din Bucuresti, dupa ce un an de zile a cochetat cu medicina, domeniu in care activeaza tatal si sora sa.

In trecut, Cosy a avut colaborari cu nume mari din industria muzicala, precum Codul Penal, Tudor Sisu (La Familia), Honey, Cristi Nistor, Ana Balanescu sau Cabron. Dintre acestea amintim “My Life”, “Micul Bronx”, ”Vin din Braila, nu din Brooklyn”, “Un vis Nebun”, “Ultima Doamna”, “Nu te-am meritat”, dar si multe alte materiale audio (precum compilatia “Hip Hop inseamna arta”).

Despre orasul sau natal, Cosy ne-a precizat ca: “Braila e orasul meu si imi place din toate punctele de vedere, cant acolo cand sunt chemat”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-