Published On: mar, Apr 2nd, 2013

EXCLUSIV: Tanarul de bani gata, care a accidentat doua eleve, conducea un microbuz inregistrat pe firma tatalui

Share This
Tags

Florin Tuvene, de 29 ani, din comuna vranceana Naruja, a accidentat doua eleve, vineri, pe DN 2B, una dintre acestea murind pe loc. Soferul circula regulamentar, cand adolescentele au aparut brusc in fata masinii. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Tanarul conducea un microbuz cu numarul de inmatriculare VN-50-TUV, apartinand societatii comerciale TUVDOR PROD S.R.L, cu sediul in comuna Naruja, judetul Vrancea. Firma se afla in proprietatea tatalui barbatului, Tudor Tuvene, o persoana instarita din localitate, care detine o brutarie si doua apartamente in comuna.

Eleva care a supravietuit accidentului, Loredana Popa, se afla in continuare pe patul de spital, urmand a fi operata la picior, in cursul saptamanii viitoare. Momentan este internata la compartimentul de Chirurgie Toracica, avand tub de dren la plaman. Nici la aceasta ora, Loredana nu a aflat de moartea surorii sale, familia luand hotararea de a nu o informa despre acest fapt.

Ieri a avut loc inmormantarea Denisei Popa, de 17 ani, in localitatea Caldarusa, participand peste o suta de persoane, printre care elevi si profesori.

“La inmormantare au fost toti colegii de clasa ai Denisei, dar si diriginta ei. Ne-am luat cu greu, in lacrimi, ramas bun de la ea. Familia era devastata, mama ei plangea intruna”, ne-a declarat Adelina, o colega de liceu a fetei decedate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-