Published On: mar, Apr 2nd, 2013

EXCLUSIV: Sisu e la inchisoare, iar Catalina “se rupe” in cluburi

Share This
Tags

* Sotia fostului solist al trupei “La Familia” isi face de cap prin cluburi, timp in care Tudor Sisu se afla in arest *

Catalina este o tanara care a fost greu incercata de viata, la numai 13 ani ea a plecat de acasa, fiind nevoita sa renunte la scoala pentru a munci. Timp de cativa ani, Catalina a facut si videochat pentru a-si intretine existenta.  Ea a declarat cu ceva timp in urma faptul ca si-a gasit fericirea alaturi de Sisu, singura persoana din viata ei care a reusit sa o inteleaga.

Intre timp, Catalina Sisu, sotia lui Tudor, asteapta eliberarea artistului: “Imi este foarte greu sa stau fara el. Sunt foarte singura”, declara la cateva luni dupa ce Tudor a fost incarcerat. Acum, se pare ca acesta isi alunga singuratatea prin  cluburi, unde-si alina momentele de tristete. Sotia rapperului se fotografiaza cu alti barbati prieteni din anturajul celor doi, in ipostaze sexy.

Sisu si Catalina sunt impreuna din 2009, iar in vara lui 2012 s-au casatorit in Penitenciarul Colibasi, acolo unde rapperul ispaseste o pedeapsa de 4 ani pentru trafic de droguri. Cei doi s-au cunoscut in 2009, la filmarile pentru videoclipul “Ai vrea sa ai”, unde bruneta l-a dat gata cu sex-appealul ei. Ea a reusit sa-l cucereasca pe solist, chiar daca in acea luna el urma sa devina taticul unui baietel pe nume Luca, pe care il are cu fosta lui prietena, Oana.

Invitata in luna februarie la emisiunea “Un show pacatos”, Catalina a dansat lasciv pe melodia “Maidanez” interpretata de Puya, fostul coleg de trupa a lui Tudor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-