Published On: mar, Apr 16th, 2013

Drept la replica

Share This
Tags

Referitor la articolul „EXCLUSIV: Senatorul PC Mihai Danut implicat intr-un dosar de coruptie cu fonduri europene”, aparut pe site-ul infobraila.ro,  duminica, 14 aprilie, sub semnatura administratorului si detinatorului acestui site, Stefan Catalin Iordache.

Constat cu mahnire ca site-ul infobraila.ro duce o campanie sistematica si elaborata de denigrare la adresa mea. Acest articol este ultimul dintr-o serie lunga de texte al carui subiect am fost si in care limbajul folosit nu face cinste nimanui.

Articolul mentionat face referire la o afacere derulata in urma cu 10 ani, care a luat calea instantelor de judecata, despre care s-a scris constant si  complet in necunostinta de cauza.

Reaua vointa si dezinteresul fata de adevar au facut sa fie publicate informatii denaturate, prezentate astfel incat sa reiasa neaparat vinovatia in ceea ce ma priveste, desi in dosarul respectiv nici macar martor nu am fost. Autorul articolului a stiut cu precizie acest lucru intrucat a invocat date preluate din rechizitoriu, dar pe tot parcursul articolului nu a precizat niciodata ca NU AM NICIO CALITATE in acest dosar.

Articolul este atat de tendentions incat reprezinta si o insulta la adresa magistratilor, care, in opinia publicatiei, ar fi trebuit sa ma condamne neaparat, desi nu a existat vreo dovada a vreunei culpe in ceea ce ma priveste.

Avand in vedere lipsa de obiectivitate, termenii folositi, sentinta data de autorul articolului, care se substituie astfel Justitiei din Romania si imparte dreptatea dupa propriul cod, a se citi interese meschine puse in slujba finantatorului acestui site, imi rezerv dreptul de a apela la instantele de judecata ale statului roman pentru a se pronunta acestea daca semnatarul articolului si totodata detinatorul site-ului se face raspunzator de fapte care aduc atingere onoarei si reputatiei unui senator, ca purtator al autoritatii publice de stat.

Danut Cristian Mihai

Senator

Comentarii

comentariu

About the Author

-