Published On: sâm, Apr 6th, 2013

Dragnea despre regionalizare: Dam foc la tara daca desfiintam comunele. Eu vreau sa construim, nu sa daramam

Share This
Tags

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat ca guvernantii vor “da foc la tara” daca desfiinteaza comunele in acest an, gasind mai utila solutia stimularii asocierii intre comune.

“In primul rand, daca noi incercam acum sa construim acest proiect de regionalizare si sa infiintam structuri administrative si sa le infiintam pana la sfarsitul anului, sa facem si structuri de conducere si sa avem un an, doi, trei de tranzitie, daca noi in acest an incepem sa desfiintam comune, dam foc la tara”, a precizat Dragnea.

Liderul PSD a mai mentionat ca oamenii din mediul rural nu isi doresc desfiintarea comunelor, apartenenta la comunitate fiind unul dintre cele mai importante sentimente ale unui om.

“Eu am o atitudine constructiva si pozitiva. Eu vreau sa construim, nu sa daram. Daca vad ca o comuna nu are suficiente resurse, nu vreau sa o desfiintez, pentru ca nu vreau să omor oamenii. Problema e in sistemul finantelor publice locale. Aici este marea problema. Noi lucram impreuna cu colegii nostri din administratia locala si Ministerul Finantelor si probabil ca intr-o luna-doua schimbam complet filosofia bugetelor locale”, a mai adaugat vicepremierul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-