Published On: mar, Apr 16th, 2013

Denis Sedov in concert la Braila

Share This
Tags

*Artistul, interpretează in concert muzică sacră alături de corul catedralei din Sankt Petersburg *

Luni 22 aprilie de la ora 19 in sala mare a teatrului Maria Filotti va avea loc un concert cu participarea basului Denis Sedov. Va mai evolua Corul catedralei Sf Isaak din Sankt Petersburg din Rusia. In program vor fi lucrari clasice de muzica sacra scrise de Serghei Rahmaninov, Pavel Cesnokov, Ceaikovski. Vor fi interpretatea si o serie de cantele populare susesti. Dirijorul corului va fi maestrul Lev Dunaev.

Denis Sedov a cântat la Scala din Milano, Metropolitan Opera din New York, Covent Garden. Bas-ul Denis Sedov s-a născut la Sankt Petersburg şi a studiat muzica la Academia din Ierusalim. A făcut parte din Programul tinerilor artişti de la Metropolitan Opera din New York, la debut cântând alături de Placido Domingo. De atunci a interpretat diverse roluri pe cele mai prestigioase scene ale lumii: la Scala din Milano, Covent Garden, Opera din Paris, Teatrul Colon din Buenos Aires, Opera din San Francisco sau Carnegie Hall. A cântat şi în deschiderea jocurilor olimpice de iarnă de la Nagano, Japonia şi a colaborat cu filarmonicile din Los Angeles, Munchen, Atlanta, Paris sau Sankt Petersburg.

Vor fi interpretate lucrări clasice de muzică sacră de Serghei Rahmaninov, P. I. Ceaikovski, Pavel Cesnokov, şi cântece populare ruseşti. Dirijorul corului este maestrul Lev Dunaev.

Comentarii

comentariu

About the Author

-