Published On: mar, Apr 9th, 2013

DECLARATIE IN EXCLUSIVITATE! Teodora: sunt victima unei razbunari!

Share This
Tags

* Infobraila va prezinta in exclusivitate declaratia fetei * Mai multi “colegi” si “prieteni” au folosit o fotografie realizata intamplator de o amica de-a Teodorei * Fata este eleva eminenta a unui reputat liceu brailean *

Ieri, Infobraila a publicat o stire despre o tanara de 14 ani care aparea cu sanii la vedere intr-o postare pe facebook, unde majoritatea celor care o cunosteau sau nu ii aduceau acuze. Materialul prezentat de reporterii Infobraila reliefa carentele din educatia noii generatii, dar si faptul ca aducerea elevilor din ciclul gimnazial alaturi de cei de la liceu nu este benefica mereu, ba dimpotriva. Contactul elevilor care discuta despre jocuri si papusi cu cei care fumeaza, beau si se uita la filme porno face ca pana si cei mai buni elevi sa cada in capcane despre care habar nu aveau ca exista.

Acesta este si cazul Teodorei, care a aparut pe facebook fara ca macar sa banuiasca existenta vreunei fotografii cu sanii dezgoliti.

Infobraila a analizat cu atentie si materialele sosite si astazi pe adresa pontinfobraila@yahoo.com din care a reiesit extrem de clar intentia unora de a o denigra pe Teodora. Ziarul nostru va publica o fotografie a unei pagini de internet pe care se afla indemnul unor cunoscuti de-ai Teodorei de a se distribui fotografia ei, tocmai pentru a-i strica imaginea pe care multi elevi de varsta ei nu o au.

Eleva eminenta, participanta la concursuri de sah si karate, Teodora s-a comportat extrem de matur in fata gestului asa-zisilor ei prieteni. Iata declaratia ei, in exclusivitate pentru Infobraila: “Nici nu stiam ca am o astfel de fotografie, dar ma gandesc ca ea nu putea fi facuta decat atunci cand o amica a venit in vizita la mine. Eu eram in baie si ea mi-a spus ca are nevoie si ea la toaleta. Am ras si, ce era sa fac, am invitat-o inauntru. Eu stateam langa masina de spalat, iar ea langa cada de baie. Radeam pentru ca imi povestea ca isi cumpare un telefon nou, de care eu nu aveam. Ea se tot juca cu telefonul si probabil mi-a facut vreo poza. Am intrebat-o daca avea o astfel de fotografie, dar a zis ca nu isi mai aminteste, pentru ca nici telefonul acela nu il mai are! Acum, ce sa mai fac?! Regret ca s-a intamplat asa ceva, dar ce pot schimba? Ma gandesc doar ca cineva a distribuit imaginea ca sa-mi faca rau!”

Prin urmare, Infobraila a decis sa inlature materialul initial, dar atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta atat utilizarea de echipamente de inregistrare audio sau video in spatiul intim cat si lasarea la indemana a parolelor de acces la siteurile de socializare sau la adresele de email.

Comentarii

comentariu

About the Author

-