Published On: joi, Apr 4th, 2013

De ziua Mondiala a Sanatatii, DJTS Braila organizeaza actiunea sportiva, “Sportul contra Droguri”

Share This
Tags

Duminica, 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii, in intervalul orar 13:00-15:00 se desfasoara concomitent, in toate orasele tarii, actiunea sportiva “Sport contra Droguri”. Initiativa apartine la nivel national Asociatiei de Lupta Antidrog A.M.A. iar la nivel local are ca partener Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

“Asociatia de Lupta Antidrog a propus Ministerului Tineretului si Sportului o colaborare in proiectul, “Sportul contra drogurilor”, ocazie cu care, pe 7 aprilie, se vor desfasura pe terenurile din parcul Monument, ale DJTS, intreceri la baschet, fotbal si tenis. De asemenea in aceasta saptamana s-a derulat in cadrul ISJ, in randul elevilor, proiectul “Sa stim mai multe, sa fim mai buni”, ocazie cu care noi am facut un parteneriat cu mai multe asociatii sportive. In urma acestor parteneriate, au avut loc intreceri intre elevi, la nivel de invatamant primar, gimnazial, pe handbal, sah si atletism. Acesti copii au fost premiati de DJTS Braila cu premii pentru stimularea si atragerea lor in timpul liber”, a declarat Paunita Iuga, referent de specialitate in cadrul DJST Braila.

Actiunea sportiva se va tine pe terenurile de sport ale DJST Braila din Parcul Monument unde vor avea loc intreceri de fotbal, tenis si baschet. Participa sportivi, juniori si copii de la: CSM Braila, CS Cuza Sport Braila si alte structuri sportive. In caz de conditii meteo nefavorabile organizatorii vor redirectiona participantii in locatii adecvate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-