Published On: lun, Apr 1st, 2013

De vineri, elevii intra in vacanta de primavara

Share This
Tags

* Elevii din învatamantul preuniversitar si prescolarii vor intra vineri în vacanta de primavara, urmand a se întoarce la cursuri luni, 15 aprilie, potrivit calendarului anului scolar 2012-2013 aprobat de Ministerul Educatiei Nationale *

În intervalul 1 – 5 aprilie elevii si prescolarii participa la activitati educative extracurriculare si extrascolare în programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Astfel, în aceasta saptamana nu se vor organiza cursuri conform orarului obisnuit al unitatii de învatamant iar programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se va desfasura în conformitate cu un orar special.

În perioada 2 – 7 aprilie, Ministerul Educatiei Nationale organizeaza etapele nationale ale olimpiadelor scolare pe discipline de învatamant si, dupa caz, ale concursurilor scolare.

Anul scolar se va încheia în data de 21 iunie, potrivit aceluiasi calendar. Vacanta de vara va incepe pe 22 iunie si se va incheia pe 15 septembrie, urmand ca pe data de 16 septembrie sa inceapa anul scolar 2013-2014.

Comentarii

comentariu

About the Author

-