Published On: lun, Apr 22nd, 2013

Cum va fi vremea de 1 Mai si de Paste. Afla aici prognoza meteo pe doua saptamani

Share This
Tags

* Cu ocazia zilei de 1 Mai si a Sarbatorilor Pascale ne vom bucura de soare, in conditiile in care vremea se va incalzi, temperaturile urmand sa creasca pana la 26 de grade * Potrivit prognozei ANM pentru intervalul 22 aprilie – 5 mai, precipitatiile, in general slabe, vor fi insotite de descarcari electrice *

In Muntenia, temperaturile maxime vor creste semnificativ in primele trei zile, astfel incat se va atinge  o medie in jurul a 25 grade pe 24 aprilie. In perioada 25 – 29 aprilie incalzirea va fi mai lenta, fiind de asteptat o crestere a acestor valori cu inca 2-3 grade. Din 30 aprilie tendinta se inverseaza, dar pana la sfarsitul saptamanii viitoare in nici o zi nu se va cobori sub media de 21 de grade. Temperaturile minime vor fi mai mici in primele 3 nopti, cand nu vor depasi in medie 8 grade, dar in restul intervalului de prognoza se vor situa intre 9 si 13 grade.

Dupa data de 30 aprilie creste probabilitate de aparitie a ploilor, in general slabe, mai ales sub forma de aversa si posibil insotite de descarcari electrice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-