Published On: joi, Apr 11th, 2013

Cu degetul pe rana!

Share This
Tags

O echipa de handbal e ca un copil. Cum il cresti asa il ai! Unii sunt cuminti, altii obraznici, altii inteligenti, altii mai putin! M-am mirat de reactiile la articolul “Ada, cu un gol nu se face primavara!”, mai ales ca ma asteptam ca jucatoare profesioniste, asa cum banuiesc ca se cred Ada Moldovan si Mirela Nichita, sa nu se supere pe sat, adica pe mine, ci pe ele, pentru ca jocul lor a fost slab! Au crezut ca articolul, asa cum sustin si cunostintele lor pe facebook, a fost comanda cuiva care, chipurile, nu le-ar mai dori si in felul asta le da un semnal! Nimic mai fals! Culmea, semnalul il dau chiar cei care cred in astfel de povesti. Trecand peste prostia de a crede ca acel cineva n-ar avea curajul sa spuna in fata oricui ce crede sau ce are de gand sa faca, va prezint comentariul unui cititor referitor la cele scrise de mine ieri: “Judecati acest articol prin prisma intregului sezon, nicidecum doar a ultimului rezultat. Puteam avea mult mai multe puncte daca unele jucatoare ar fi jucat si altceva. Ca de “normalitatea” asta a locului 4-5 an de an, ne-am cam saturat. Voi nu va doriti mai mult? Iar dreptul la opinie, nu are voie sa ni-l suprime nimeni. Si trebuie sa respectam parerea fiecaruia, fie ca ne place, fie ca nu. Si asa cum o parte dintre suporterii acestei echipe mai doresc si altfel de performante, nu numai o simpla prezenta in Liga Nationala, cu siguranta ca si ziaristul respectiv doreste acelasi lucru, iar ceea ce a scris nu este jignitor la adresa cuiva, ci mai degraba constructiv pentru ceea ce va fi sa fie sezonul viitor. Mai ales ca bugetul acestei echipe “vine” din buzunarul nostru al fiecaruia, cei care mai si muncim in acest oras. Deci, trebuie sa ne pese. Iar de calitatea ziaristului sa nu va indoiti. Nici daca ar fi singurul om din lume, nu ar dori raul acestei echipe. Hai Dunarea! Umplem sala joia viitoare!”

Nu vreau sa maculez in vreun fel succesul de la Craiova – pe care, de altfel l-am si scos in evidenta in articolul precedent spunand ca antrenorii au un merit cu atat mai mare cu cat Moldovam si Nichita au evoluat sub asteptari – dar mi-as fi dorit ca Ada sa fi plans dupa un meci la care a venit direct de la bairam! Si atunci a dat tot un gol! Vina a apartinut, evident, tot ziarului Infobraila, de parca am fi chefuit noi in locul ei!

PS. Ca sa-i lamuresc si pe curiosii care se intreaba daca fac sport sau am jucat handbal, raspund la ambele curiozitati afirmativ. Ce-i drept, cand jucam eu ma bucuram pentru o pereche de tenisi chinezesti si o bucata de glucoza si nici nu-mi trecea prin cap ca pe bancile pe care le foloseam ca sa invatam aruncarea de la noua metri “cu bataie” vor sta jucatoare platite cu tone de glucoza pe luna!

Cei care vor sa balacareasca munca jurnalistilor, ii rog sa se abtina. La acest articol nu voi primi comentarii batjocoritaore, pentru ca mai putina democratie nu strica uneori, asta ca sa vedeti cum va fi cand vom ramane fara ziaristi care scriu adevarul!

Comentarii

comentariu

About the Author

-