Published On: joi, Apr 4th, 2013

Copanika a fost “mustrata” de Justitie. Eleva batausa, care a socat o tara intreaga, a scapat doar cu amenda

Share This
Tags

* Angelica Dima, eleva de 17 ani, a fost judecata pentru lovire si alte violente, sentinta fiind mult prea usoara pentru fapta comisa * Victima sa, Iulia, are acum de primit suma de 7.000 lei *

Fosta eleva a Liceului “Ion Ghica”, cunoscuta drept Copanika, a primit o pedeapsa usoara de 500 de lei amenda penala, fiind de acord totodata cu pretentiile civile ale victimei , de 7.000 de lei.

Batausa, Angelica Dima, si-a umilit, agresat si amenintat o prietena de 15 ani, Iulia Lupu, eleva la Liceul “Hariclea Darclee”, in urma cu aproximativ sapte luni, din cauza lui Bogdan, un baiat dorit de amandoua. Imaginile socante cu corectia aplicata Iuliei, au fost filmate de o alta fata, Raluca Stoica, si postate ulterior pe canalul Youtube.

Anchetata si trimisa in judecata pe 21 noiembrie anul trecut, Angelica Steluta Dima, de 17 ani, eleva (la data comiterii faptelor) a Colegiului Economic “Ion Ghica”, a fost condamnata, pe 2 aprilie 2013, la “500 de lei amenda penala, cu suspendare conditionata a executarii pedepsei si termen de incercare de 6 luni”. Instanta a admis pretentiile civile ale victimei, aceasta solicitand despagubiri de 7.000 lei, pentru prejudiciul moral suferit. Sentinta nu este definitiva, partile avand posibilitatea sa declare apel in urmatoarele 10 zile.

Agresoarea a fost judecata pentru doua infractiuni: lovire sau alte violente si amenintare. Cu toate ca imaginile postate pe Youtube erau cat se poate de explicite, Angelica a recunoscut doar una dintre infractiunile puse pe seama ei, si anume, aceea de lovire.

Complicea, Raluca Stoica, eleva care a filmat toata scena cu telefonul mobil a scapat de raspundere penala, in schimb s-a ales cu nota 2 la purtare pe semestrul I.

Comentarii

comentariu

About the Author

-