Published On: lun, Apr 1st, 2013

Consiliul Judetean continua sa sprijine sportul brailean

Share This
Tags

* Presedintele CF Braila si HC Dunarea Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este multumit de cum decurg lucrurile la cele doua cluburi *

Saptamana trecuta consilierii judeteni au aprobat, in cadrul Sedintei Ordinare a CJ Braila, contributia Judetului Braila la dezvoltarea activitatii sportive a Handbal Club “Dunarea” Braila pe anul 2013.

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu a precizat in cadrul sedintei, ca de-a lungul anilor HC Dunarea a adus imagine orasului nostru, si ca in vara urmeaza sa efectueze cateva transferuri.

“Handbalul ne aduce si bucurii dar si suferinta, asta este, ne chinuim acum. Conducerea tehnica a fost schimbata, cu acesti doi tineri talentati. Cristi Preda a ajuns la lotul national de Tineret si a fost la Craiova cu nationala, fiind antrenor secund si probabil ca pe viitor, si Viorel Alexandru va pleca la junioare. Handbalul ne-a adus multe bucurii, din pacate noi nu intelegem ca activitatea sportiva trebuie practicata de profesionisti. Handbalul a adus in primul rand imagine Brailei si va aduce in continuare, cu siguranta. Din vara speram sa ne vina 3-4 jucatoare de nivel national, de nivelul lui Gabi Perianu, care alaturi de Buceschi sunt sperantele Romaniei. Punctul meu de vedere este ca trebuie sa continuam aceasta activitate sportiva atat la handbal cat si la fotbal”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

In momentul de fata, HC Dunarea Braila ocupa locul 5 cu un total de 15 puncte, urmatorul meci avand loc, joi, 4 aprilie, la Sala Polivalenta Braila, de la orele 18.00, in compania echipe CSM Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-