Published On: Soare, Apr 21st, 2013

CF Braila a pierdut derby-ul de la Otopeni

Share This
Tags

* CS Otopeni – CF Braila 2-1 (2-0) *

CF Braila a fost invinsa la Otopeni, ratand astfel sanasa de a urca pe pozitia a II-a in Clasamentul Ligii a II-a.

Mai agresivi inca din primele minute de joc, gazdele au avut sansa sa marcheze inca din minutul 4, cand Bardu trage din interiorul careului, de la 14 metri lateral dreapta, direct in bratele lui Bunduc. Acelasi Bardu ii paseaza in careu lui Dedu, 8 minute mai tarziu, iar acesta pune latul pentru Prodan, care trage de la 13 metri putin peste transversala.

In minutul 19, Prodan finalizeaza cu gol o faza de atac a gazdelor. Palimaru paseaza pe culoar pentru Bardu, acesta patrunde in careu pe partea dreapta si centreaza in centru, acolo de unde Prodan reia din cadere si deschide scorul, 1-0 minutul 19.

Brailenii au avut sansa sa egazele insa Baltoi reia din 7 metri pe langa poarta.

Cu doar doua minute inainte de pauza, CS Otopeni mai inscrie odata in poarta brailenilor. Bardu intra in careu pe dreapta, este talonat de Frunza, insa centreaza din cadere la coltul lung, acolo de unde Palimaru reia cu capul si mareste diferenta, 2-0 minutul 43.

Inceputul celei de-a doua reprize i-a gasit tot pe cei de la Otopeni in atac, acolo unde, la doar doua minute de la reluarea partidei Prodan scapa in spre poarta Brailei, Balasa, ultimul aparator, il faulteaza la 18 metri printr-o alunecare si vede doar galben. Frunza a incercat sa dea repliza in minutul 53, cand trage de la 20 de metri cu pamantul, surprinzandu-l pe Bucuroiu, care primeste mingea direct in fata.

Brailenii isi spala rusinea abia in minutul 93, cand Baltoi inscrie cu capul din centrul careului, nemarcat de nimeni, iar meciul se incheie cu scorul de 2-1.

Dupa aceasta partida, CF Braila ramane cu 32 de puncte, coborand pe locul 4 in clasament. In urmatoare partida, CF Braila primeste vizita celor de la Delta Tulcea, echipa care ocupa in acest moment locul 2 in clasament cu un total de 35 de puncte.

Rezultatele etapei XXII

Vineri, 19 Aprilie

FC Botosani – Chindia Targoviste 1-0

Sambata, 20 Aprilie

Delta Tulcea – CSM Unirea Slobozia       4-0

Rapid CFR Suceava – Dinamo II Bucuresti 1-2

Dunarea Galati – FC Farul Constanta       4-1

Duminica, 21 Aprilie

CS Otopeni – CF Braila 2-1

Clasament:

1. FC Botosani 38

2. Delta Tulcea 35

3. CS Otopeni 35

4. CF Braila 32

5. Sageata Navodari 31

6. Sportul Studentesc 25

7. CSM Unirea Slobozia 24

8. Dunarea Galati 21

9. Dinamo II Bucuresti 18

10. ACS Buftea 18

11. Chindia Targoviste 17

12. Rapid CFR Suceava 16

13. FC Farul Constanta 10

Comentarii

comentariu

About the Author

-