Published On: mar, Apr 9th, 2013

Ce oras ar trebui sa alegi ca destinatie de vacanta in functie de zodie

Share This
Tags

Berbecul este vazut ca o persoana aventuroasa, activa si impulsiva. Aceasta zodie reprezinta inceputurile, initiativa, iar orasul care se potriveste cel mai bine este cel in care a  început Renasterea, si anume Florena. Acest oras italian ofera diversitatea de care are nevoie berbecul, prin cultura, arhitectura si istoria sa.

Taurul este recunoscut pentru perseverenta si stabilitatea sa, dar si pentru capacitatea de a depasi orice obstacol. De asemenea, nativii din taur iubesc luxul si au o atractie deosebita fata de arta. De aceea, locul care li se potriveste cel mai bine este Dublin, unde pot descoperi elementele istorice, imbinate cu arta moderna.

Gemenii sunt activi, inteligenti si mereu cu un pas inainte. Adora sa faca parte din multime, sa fie in mijlocul actiunii, unde este agitatia mai mare, iar orasul care li se potriveste cel mai bine si le ofera toate acestea este San Francisco. Isi pot petrece timpul explorand orasul, cunoscand oameni interesani si bucurandu-se de muzica foarte variata.

Racul este un semn sensibil, cu o imaginatie debordanta si o dorinta puternica de siguranta, dar si de aventura. Venetia, orasul romantismului, este ideal pentru nativii din rac care vor sa se plimbe pe aleile misterioase.

Leul este un semn puternic, teatral si creativ. Destinatia perfecta pentru el este Praga, cel mai important oras din zona cunoscuta in trecut ca Boemia. Este un centru cultural, artistic si muzical de referinta, in care se vor simti excelent.

Fecioarele sunt organizate, adesea retrase si perfectioniste. Parisul, cu frumusetea sa pitoreasca si numerosele atractii turistice, restaurantele renumite si muzeele senzationale este locul ideal pentru nativii din fecioara.

Balantele sunt recunoscute pentru farmecul lor, firea lor sociabila si dragostea pentru frumos. Le place sa se bucure de lux, de tot ceea ce este mai bun, iar Copenhaga, cunoscut drept orasul care ofera cea mai buna calitate a vieii, este ideal pentru a se simi excelent.

Scorpionul este semnul reprezentativ pentru tot ceea ce inseamna misticism, stiinte oculte si mistere. Iar New Orleans, orasul cu cea mai bogata cultura oculta este destinatia perfecta pentru el. Va afla totul despre voodoo, magie, dar va putea sa se bucure si de legendara viata muzicala a acestui oras.

Sagetatorii sunt persoane care au spiritul liber, reprezinta independenta si aventura extrema. Dorinta de cunoastere este satisfacuta în Berlin, unde vor avea ocazia sa cunoasca istoria care ii pasioneaza atât de mult, dar si sa se bucure de viata de noapte incendiara.

Capricornii sunt rezervati, retrasi,isi fac mereu strategii si sunt orientati catre obiective clare. Zodia lor reprezinta ascensiunea, iar Montreal, Quebec, este destinatia ideala pentru ei. Intra in contact cu viata sociala activa, cu diversitatea culturala, dar si cu peisajul natural de vis.

Varsatorii sunt independenti, libertini si activi. Sunt vizionarii zodiacului. Destinatia perfecta pentru ei este Stockholm, Suedia, un oras recunoscut pentru frumusetea sa arhitecturala, dar si naturala.  Diversitatea culturala si artistica sunt perfecte pentru a le încanta toate simurile.

Zodia pesti reprezinta spiritualitatea. Nativii din aceasta zodie sunt intuitivi, au o imaginaie debordanta, mistica, iar atractia pentru religie si implinire spirituala ii pot conduce catre cele mai vechi si interesante orase din lume. O destinatie care le poate satisface aceste nevoi este Casablanca, din Maroc. Istoria acestui loc si misterul in care este invaluit ii vor atrage ca un magnet si ii vor încanta peste masura.

Comentarii

comentariu

About the Author

-