Published On: vin, Apr 5th, 2013

Cabron a comis-o. Afla aici despre relatia extraconjugala a artistului

Share This
Tags

Cantaretul a fost surprins de paparazzi Cancan, in timp ce a petrecut prin cluburile bucurestene alaturi de o gasca de prieteni si de o femeie blonda.

Noptile trecute, Cabron a iesit intr-un club din zona Casei Presei Libere. Acesta nu a mers singur ci insotit de Alex Velea, Speak, Brighi, Antonia, dar si o blonda de care parea destul de apropiat.

Chiar daca la un moment dat petrecerea parea ca se apopie de sfarsit, tanara nu a plecat acasa ci a ramas alaturi de grupul de prieteni al artistului, incercand sa se apropie cat mai mult de Cabron.In plus, in jurul orei patru, toata gasca a plecat spre un alt local. Bineinteles, blonda lui Cabron nu a facut nota discordanta si i-a insotit. In cel de-al doilea local, grupul nu a zabovit prea mult si, treptat, treptat, au plecat fiecare spre casa lui.

Hip-hopp-erul a urcat in masina alaturi de Alex Velea, dar si de blonda de care nu s-a despartit intreaga seara. Dupa ce i-a lasat acasa pe Velea si un amic, Cabron a continuat traseul si a oprit in fata blocului tinerei. Ca un adevarat gentleman, barbatul s-a dat jos din autoturism si a insotit-o pana aproape de intrarea in scara. Cu toate ca era deja ziua, artistul nu parea ca vrea sa se desparta de iubita lui, insa, din pacate, trebuia sa ajunga acasa, la sotia si copilul sau.

Contactat telefonic, Cabron a infirmat faptul ca ar fi sarutat-o pe acea fata si nu a dorit sa comenteze mai mult. Desi ziarele nationale au scris ca acesta ar fi sarutat-o pe tanara, artistul a declarat pentru Infobraila ca sarutul a fost doar pe obraz.

Rapperul este casatorit de cativa ani cu Geanina Minculescu iar  nasa de cununie este cantareata Nico. Mai mult, Cabron are un copil, Nikolas, in varsta de trei ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-