Published On: mar, Apr 16th, 2013

Bugetarii primesc salariile mai devreme luna aceasta

Share This
Tags

* Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta dezbatut astazi la Guvern, bugetarii vor primi salariile aferente lunii aprilie 2013 pana la sfarsitul acestei luni, nu in prima parte a lunii mai, asa cum s-ar fi incasat in mod normal *

Bugetarii care ar trebui sa primeasca salariile in intervalul 1-10 mai 2013 vor primi banii pana la sfarsitul lunii aprilie 2013.

“Vreau sa confirm ca Ministerul de Finante si ministrul delegat pentru Buget au gasit solutia juridica pentru ca salariile bugetarilor, care trebuiau achitate exact in perioada de Paste, 1-10 mai, sa fie achitate pana pe 30 aprilie. Sper ca oamenii, in felul acesta, sa poata avea resursele necesare pentru cumparaturile de Paste si aceia care sunt mai norocosi sa cheltuie banii in facilitatile turistice. E o categorie redusa, din pacate, raportat la ansamblul populatiei, insa un sprijin pentru zona de turism este oricand binevenit”, a declarat Victor Ponta.

Romanii vor avea 6 zile libere de Paste, dupa ce Guvernul a decis ca zilele de 2 si 3 mai sa fie libere, in conditiile in care 1 mai este miercuri, iar Pastele duminica, 5 mai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-