Published On: joi, Apr 11th, 2013

Brailean prins in flagrant in timp ce dadea mita unui politist buzoian. Afla aici cat si de ce a dat mita soferul

Share This
Tags

Ieri, in judetul Buzau, pe raza localitatii Maracineni, Politia a oprit in trafic un autoturism ce trebuia inmatriculat, dupa ce fusese vandut. Soferul, un brailean, a incercat sa ii dea mita politistului, cu scopul de a anula procesul verbal de sanctionare. Organul legii a anuntat ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Buzau, care a organizat un flagrant, la scurt timp dupa ce soferul fusese tras pe dreapta.

Braileanul conducea o masina care avea pe certificatul de inmatriculare mentiunea “instrainat la data de 29.06.2012″. Intrucat barbatul nu a inmatriculat autoturismul in termen de 30 de zile de la data inscrisa pe certificatul de inmatriculare, fapta constituie contraventie, motiv pentru care politistul a luat masura sanctionarii soferului cu amenda in valoare de 450 RON si ridicarea certificatului de inmatriculare.

“C.M. I-a promis politistului ca ii va da suma de 200 de lei pentru a-i inapoia certificatul de inmatriculare al masinii, spunand ca va reveni imediat intrucat nu are aceasta suma de bani la el. In baza denuntului politistului, ofietrii Directiei Generale Anticoruptie- S.J.A Buzau, sub coordonarea procurorului competent au procedat la organizarea flagrantului la sediul unitatii de politie, barbatul fiind prins in momentul in care ii ofera politistului suma de 200 de lei. Fata de brailean a fost inceputa urmarirea penala pentru comiterea infractiunii de dare de mita, fapta prevazuta si pedepsita de art. 255 Cod Penal, in conditiile art.7, al. 2 din Legea nr.78 din 2000, cercetarile fiind continuate cu invinuitul in stare de libertate”, se precizeaza in comunicatul Directiei Anticoruptie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-