Published On: joi, Apr 4th, 2013

Boldea vorbeste despre relatia cu procuroarea Aghenitei: “Nu faceam prostii in biroul procuroarei”

Share This
Tags

Intr-un raport DIICOT trimis Consiliului Superior al Magistraturii se arata ca fostul deputat Mihail Boldea a sedus-o pe procuroarea Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, Mihaela Aghenitei, cei doi petrecand in timpul anchetei, cate 5 ore in birourile sediului DNA Galati.

Surse judiciare au declarat ca procuroarea il chema pe fostul deputat de aproximativ 10 ori pe luna la sediul DNA Galati, in total cei doi vazandu-se in timpul cercetarilor care au durat 7 luni, de 71 de ori. In timp ce DNA il ancheta pe deputatul Boldea intr-un dosar de inselaciune cu un prejudiciu de 1 milion de euro, procurorul care se ocupa de caz s-a indragostit de acesta. Mihaela Aghinitei a incercat sa il ajute sa primeasca o pedeapsa mai mica.

Mihail Boldea a respins categoric cele precizate de DIICOT, aratand ca el nu simte nici un fel de atractie pentru femeile in varsta.

“Cum isi inchipuie cineva ca eu, cu escorta, ma duc in biroul doamnei procuror si fac prostii. Doamna procuror are 58 de ani. Eu ma uit la fete tinere de 20. Mi-am luat secretara in varsta tocmai ca sa nu am tentatii. Povestea asta este o telenovela mediatica, o nebunie”, a declarat fostul demnitar in fata judecatorilor, moment dupa care a izbucnit in lacrimi.

Mihaela Aghinitei s-a nascut la Galati, in anul 1958, si a absolvit Universitatea Galati- Mecanica si Universitatea Bucuresti- Drept. Magistratul este membru al Asociatiei Internationale de Drept Penal si cercetator stiintific asociat la Institutul de Studii Juridice din cadrul Academiei Romane.

Aghinitei declara in anul 2010 ca “a munci este un lucru nobil, o binecuvantare pentru tot restul vietii” si ca ii place profesia pe care o practica.

Prima perchezitie corporala a unui magistrat a fost aprobata de CSM, in cazul celor doua judecatoare din cadrul Tribunalului Bucuresti, Antonela Costache si Viorica Dinu, arestate pentru coruptie intr-un dosar instrumentat de DNA.

Comentarii

comentariu

About the Author

-