Published On: joi, Apr 4th, 2013

Blogger-ul brailean, Razvan Pascu pe lista celebrei “Forbes”

Share This
Tags

La sfarsitul lunii martie, revista “Forbes” l-a desemnat pe braileanul Razvan Pascu, unul din tinerii “30 din 30”.  Antreprenorul si blogger-ul, in varsta de 28 ani, a fost desemnat unul din tinerii de succes din Romania.

Razvan a precizat pe blog-ul sau: “Dupa ani de zile de munca multa si eforturi pe care le-am facut ca sa le explic romanilor ca nu este nimic mai frumos in lume decat sa calatoresti, dupa zeci de calatorii pe care le-am facut in primul rand pentru sufletul meu, dar si ca sa le povestesc altora cat de frumoasa este lumea asta mare, s-a intamplat si asta. Am aparut in Forbes. A doua oara”, povesteste cu mandrie braileanul.

Se pare ca acesta nominalizare l-a emotionat profond pe Razvan, care a mai mentionat si faptul ca: “Nominalizarea din Forbes “30 sub 30″ a fost punctul culminant pentru mine si cred ca, cel putin pentru o perioada, nu va exista ceva care sa ma bucure mai tare”.

Braileanul a dedicat aceasta nominalizare tuturor celor care i-au dat “Like” deoarece “totul a inceput de la un simplu blog, acest blog, iar voi mi-ati fost alaturi”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-