Published On: lun, Apr 22nd, 2013

Bigamii politici liberali amenintati de Antonescu: “Ca e mare, ca e mica, e impotriva PNL”

Share This
Tags

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca nu poate accepta “bigamia politica”, referindu-se la membri de partid care au fondat Initiativa Romania Liberala.

Platforma politico-civica Initiativa Romania Liberala va fi lansata in cursul zile de azi, incepand cu ora 17.00, si ii are printre fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Dan Cristian Popescu. La eveniment va participa si fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedintele FC.

“Ca e mare, ca e mica, fundatia, asezamantul respectiv nu dauneaza PNL. Ca PNL, soarta sa, scorul sau politic, reusitele sale sau nereusitele sale nu pot fi influentate de astfel de grupuscule fara legitimitate, fara consistenta. Este inacceptabil ca vreun membru al PNL sa faca parte, sa sustina, sa se asocieze in vreun fel cu un grup de oameni al carui document fondator si fundamental este indreptat in totalitate impotriva PNL. Este pur si simplu un micut si politicos manifest anti-PNL”, a mentionat Antonescu.

“Luni, 22 aprilie, in ziua in care se implinesc 23 de ani de la debutul mitingului pentru libertate din Piata Universitatii, va avea loc lansarea platformei politico-civice Initiativa Romania Liberala. Intr-o societate romaneasca marcata de criza economica, institutionala si morala, intr-o societate in care oamenii care produc cel mai mult sunt cel mai putin reprezentati politic, Initiativa Romania Liberala promoveaza valorile liberalismului clasic: libertatea politica a individului, libertatea de initiativa economica, proprietatea privata, responsabilitatea personala, conservatorismul moral si statul de drept”, se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri de reprezentantii initiativei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-