Published On: joi, Apr 25th, 2013

Autoritatile brailene si galatene se reunesc maine la Tulcea

Share This
Tags

* Maine, la sediul Prefecturii din Tulcea, incepand cu ora 11.00, va avea loc o noua intalnire a reprezentantilor din Braila, Galati si Tulcea pentru a discuta pe baza infiintarii regiunii “Dunarea de Jos”, precum si despre realizarea infrastructurii drumurilor ce leaga aceste trei judete, despre aeroport si podul peste Dunare *

Saptamana trecuta a avut loc la Braila, intalnirea dintre consilierii judeteni si municipali ai judetelor Braila, Galati si Tulcea. Dintre sefii judetelor, la acest eveniment, au fost prezenti presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, primarul municipiului Braila, Aurel Simionescu, prefectul Brailei, Mihaela Marcu, primarul Galatiului, Mariu Stan, vicepresedintele CJ Tulcea, Vasile Istrat.

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a precizat ca scopul intalnirii il reprezinta incercarea de a clarifica daca se doreste sau nu ca cele trei judete sa deveni ceea ce merita referitor la realizarea unor elemente de infrastructura interjudetene, regionale sau nationale.

Maine, se va desfasura la Tulcea o noua intalnire cu autoritatile din Braila si Galati: “Vom avea maine o intalnire la Tulcea in legatura cu regiunea Dunarea de Jos, la care vor participa parlamentari, prefecti si  primari din cele trei judete. In cadrul acestei intalniri vom prezenta un punct de vedere in legatura cu materialul pe care l-am dat saptamana trecuta la nivelul consilierilor, in sensul realizarii acelei asociatii de dezvoltare intercomunitara legata de proiectele pe care le avem. Ne trebuie o forma institutionalizata pentru proiectele comune. Proiectul este unul general si generos care va permite activitati pe care impreuna  le consideram necesare. Sa vedem ce puncte de vedere au colegii nostri de la Tulcea, pentru ca hotararea trebuie sa fie una unitara”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-