Published On: Soare, Apr 28th, 2013

Aproape 170 de joburi, “puse pe tava” brailenilor

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in UE/SEE ca, prin intermediul retelei EURES, sunt puse la dispozitie de catre angajatorii din Belgia, Danemarca, Lituania, Norvegia, Olanda, Slovacia, Ungaria, un numar de 165 locuri de munca vacante.

In Belgia este oferit un loc de munca, cercetator stiintific (in bacteriologie, microbiochimie, farmacologie), termenul limita pentru aplicare este 30 mai 2013 si sunt necesare cunostinte limba engleza – fluent. In Danemarca sunt 23 locuri de munca, din care 21 ca medic specialist (5 medici radiologi si cate 2 posturi pe specialitatile: radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicina interna); 2 de medic sopecialis psihiatru. In Lituania sunt puse la dispozitie 70 locuri de munca: 10 – mecanic aviatie (termen limita pentru aplicare – 15 iunie 2013 si trebuie cunostinte limba engleza/rusa fluent), 30 de lucrator canalizare (termen limita pentru aplicare – 15 iunie 2013).

Norvegia pune pe “tava” brailenilor 42 locuri de munca: 2 de muncitor constructor, 40 de ghid turistic. In Olanda exista 21 locuri de munca, joburile vizate fiind 4 de inginer mecanic, 2 de inginer de proces, 2 – inginer mecanic utilaj tehnologic chimic, 4 de inginer de proiect, 3 de inginer constructii civile si industriale, 3 de inginer de proces, 3 de senior inginer in utilaj tehnologic. In Slovacia sunt oferite 6 locuri de munca, acestea fiind de lucrator cu masini de cusut. Si-n Ungaria exista 2 locuri de munca, unul ca vanzator vignete autostrada si unul de receptioner.

Comentarii

comentariu

About the Author

-