Published On: mie, Apr 3rd, 2013

Amenda de 1.000 lei pentru lipsa de bun-simt. Persoanele certate cu legea au fost obligate sa-si ridice singure deseurile

Share This
Tags

Un echipaj al Politiei Locale Braila i-a surprins pe Jinga I., de 46 ani, din Braila, str.Comunarzi nr.145 si pe Sava C., de 39 ani, din Braila, str.Plevna nr.140, in timp ce aruncau pe domeniul public deseuri menajere si crengi rezultate din toaletarea copacilor. Acestia se debarasau de resturi chiar  in zona limitrofa permiterului 2 – Zona Libera.  Barbatii au fost sanctionati fiecare cu amenda 1000 lei si obligati sa ridice deseul depus pe domeniul public.

In ziua urmatoare, A.Dan Ionel, de 25 ani, din Braila, Calea Galati nr.66, a fost depistat in timp ce descarca dintr-o autoutilitara, pamant si moloz rezultate din demolari, pe domeniul public in spatele Caramidariei pe terenul din dreapta Soselei Dig Braila – Galati. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1000 lei si obligat sa ridice pamantul si deseurile rezultate din demolari. Totodata a fost insotit la “Depozitul de materiale inerte” unde pamantul si deseurile rezultate din demolari pot fi depozitate legal.

Politia Locala informeaza cetatenii orasului Braila, ca pot transporta si depozita pamant si deseuri rezultate din demolari la Depozitul de materiale inerte infiintat pe Soseaua de trecere Bac, contra unui tarif de 5,5 lei/mc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-