Published On: Soare, Apr 7th, 2013

AJOFM Braila organizeaza “Bursa locurilor de munca”

Share This
Tags

* Vineri, 19 aprilie, toti cei aflati in cautarea unui loc de munca pot participa la  “Bursa generala a locurilor de munca“ organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila *

“Bursa locurilor de munca” va fi organizata in municipiul Braila, dar si in localitatile Faurei si Insuratei.

Angajatorii care doresc sa participe la actiunea “Bursa generala a locurilor de munca” au posibilitatea de a-si prezenta oferta de locuri de munca intr-un cadru organizat unde vor intra in contact direct cu persoanele care solicita un loc de munca.

Pana in data de 17 aprilie 2013, angajatorii interesati vor comunica, in scris, oferta de locuri de munca, completand formularul “Situatia locurilor de munca vacante “, anexa nr.1 la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Actiunile de tip bursa locurilor de munca sunt organizate, pe de o parte, pentru sprijinirea persoanelor neocupate pentru gasirea in timp util a unui loc de munca, iar pe de alta parte pentru sprijinirea angajatorilor in vederea ocuparii locurilor de munca vacante intr-un interval de timp cat mai scurt.

Comentarii

comentariu

About the Author

-