Published On: mar, Apr 16th, 2013

AJOFM “sare” in sprijinul Oanei, tanara galateanca care isi vinde un rinichi

Share This
Tags

In urma articolului publicat de Infobraila, referitor la Oana, o tanara din Galati care este dispusa sa-si vanda organele pentru a-si achita ratele la electrocasnice, AJOFM Braila vine in sprijinul acesteia.

Directorul Fortelor de Munca, Simona Chiobas ne-a trimis pe adresa redactiei urmatorul e-mail: “Am citit cu surprindere articolul dumneavoastra despre Oana cu disperarea ei de a-si vinde organele ca sa-si achite ratele. Nu e o solutie. Nu va mai avea sanatate. Va fi un neom. Spuneti-i ca o vom ajuta sa-si gaseasca un loc de munca cu contract. Va fi primita de directorul AJOFM Braila, dna Chioibas Simona, si consiliata, sprijinita pentru a gasi un loc de munca stabil chiar daca nu are o calificare sa se califice gratuit. Vineri e bursa locurilor de munca. Poate incepe deci imediat actiunea. Deci, contactati-o, vorbiti cu Oana, spuneti-i de acest sprijin. Se va gasi o solutie corecta. Oana sa incerce sa se autodepaseasca”.

V-am prezentat in materialul anterior, VIDEO SOCANT: A ajuns sa isi vanda organele pentru un acoperis desupra capului, situatia disperata a tinerei in care este nevoita sa renunte la un organ nevital pentru a nu ramane pe strazi.

Oana are 23 ani si locuieste in apartamentul unchiului, impreuna cu prietenul ei. Mama Oanei lucreaza in Italia iar tatal este decedat.

Depasita de situatia datoriilor la banci si intretinere, acesta a publicat un anunt pe unul din site-urile nationale in care oferea contra sumei de 13.000 euro, un rinichi. Contactata de un reporter Infobraila, acesta a acceptat sa se intalneasca pentru a negocia pretulul rinichiului.

Materialul a fost publicat in exclusivitate pe site-ul www.infobraila.ro si a sensibilizat o tara intreaga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-