Published On: mie, Apr 10th, 2013

Ada, cu un gol nu se face primavara!

Share This
Tags

HC Dunarea are un nou cuplu de antrenori, atat Cristi Preda cat si Viorel Alexandru fiind si inainte apropiati echipei, unul secund si celalalt oficial al clubului. Cei doi stiu cel mai bine ca nu au preluat doar o echipa de handbal si atat. Au luat echipa si cu active, dar si cu pasive!

Castigarea jocul pe contre de la Craiova este cu atat mai mult meritul antrenorilor braileni, daca tinem cont de prestatia slaba a Mirelei Nechita si cea jalnica a Adei Moldovan. Stiu ca randurile astea o sa puna din nou la zid ziarul pe care-l conduc, ca tot felul de “inteligenti” vor desena scenarii fanteziste, dar poate cineva sa ma convinga ca la Craiova Ada Moldovan a jucat bine, cand eu cred ca ea mai mult le-a incurcat pe jucatoarele noastre?

Revenind la Ada Moldovan, trebuie sa mentionez ca sunt de acord sa i se acorde sanse in plus pentru ceea ce a facut inainte de pauza luata pentru a naste un superb bebelus, dar pe principiul sprijinului pentru echipa si Liliana Craciun merita exact acelasi lucru. Poate ca daca Ada nu se grabea sa revina, promitand ca isi va reintra in forma doar pentru a incasa astazi un salariu cu mult peste prestatia ei din teren, si astepta sa faca exact pasii pentru reintrarea in forma ar fi fost mai bine pentru ea si pentru echipa. Acum, zarurile sunt aruncate si toata lumea trebuie sa se gandeasca la urmatoarele meciuri, pentru ca ele ne pot aduce nu numai locul trei, dar si victorii de colectie. Luati in calcul plecarea antrenorului de la “Jolidon” Cluj la Baia Mare. Adaugati la asta si faptul ca jucatoarele de la Cluj nu si-au luat de luni de zile banii. Mai puneti peste asta si sansele mici pe care Oltchim le are la Gyor, un insucces acolo facandu-ne sa vedem la Braila o echipa olteana fara stranierele platite cu bani furati de la gura muritorilor de foame de la Combinatul Oltchim. Se vede altfel finalul de campionat, nu-i asa? Ei bine, acum cand HC Dunarea are nevoie de toate jucatoarele este nevoie ca vedetele sa dea totul. Cum Ada nu o face, eu cred ca interventia energica a celui care ia pumni in cap si dosare la ANI pentru ca sprijina handbalul brailean, Gheorghe Bunea Stancu, poate rezolva problema! Asta daca Ada Moldovan si Mirela Nechita nu au inca mintea tulbure de la transferurile grase flururate pe sub nas in perioada gri prin care a trecut nu de mult HC Dunarea!

Comentarii

comentariu

About the Author

-