Published On: mie, Apr 24th, 2013

Acum poti vizita Castelul Peles virtual. Serviciul Google Street View s-a extins in toata Romania

Share This
Tags

* Google anunta astazi noi imagini disponibile in Street View care permit utilizatorilor sa vizualizeze si sa navigheze prin imagini panoramice la nivel stradal in mult mai multe locuri din Romania decat pana acum *

Turistii romani sau straini care vor sa viziteze Romania se pot plimba acum prin intermediul imaginilor prin Alba-Iulia, Craiova, Focsani sau Baia Mare, pot explora strazile medievale din Sighisoara sau pot face un tur virtual al unora dintre cele mai populare puncte turistice, cum ar fi Castelul Peles sau Castelul Corvinilor din Hunedoara, se anunta intr-un comunicat al companiei Google.

Extinderea a inceput in iulie anul trecut, cand masina si bicicleta Google au pornit la drum pentru a pune pe harta unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice din tara. Astfel, acoperirea Street View in Romania a fost extinsa cu sute de localitati, adaugandu-se peste 40.000 km la acoperirea initiala.

In plus fata de sute de localitati care pot fi vazute in Street View, Google dezvaluie, de asemenea, si imaginile unora dintre cele mai frumoase locuri si atractii turistice din Romania. Acestea includ printre altele Ateneul Roman, Piata Sfatului din Brasov, Piata Mare din Sibiu, Muzeul National al Satului, Biserica fortificata din Cisnadie, Cheile Bicazului sau Lacul Rosu.

Street View este o aplicatie foarte cunoscuta a Google Maps, disponibila deja in 50 de tari, care s-a dovedit a fi populara si utila si in Romania. Aceasta permite utilizatorilor sa exploreze si sa navigheze virtual intr-o zona cu ajutorul imaginilor panoramice la nivel de strada. Aplicatia este disponibila si in Google Earth si pe Google Maps pentru telefoanele mobile.

Comentarii

comentariu

About the Author

-