Published On: lun, Apr 8th, 2013

A murit una dintre iubitele actorului Ion Dichiseanu. Vezi aici despre cine este vorba

Share This
Tags

Sarita Montiel, una dintre cele mai cunoscute actrite iberice, a decedat la 85 de ani. Aceasta a fost una din marile iubiri ale actorului Ion Dichiseanu.

“Pe Sarita Montiel o chema Antonia Fernandez, si eu puteam sa ma numesc Gheorghe Saregardul si sa-mi pun Dichiseanu. Sarita a vrut chiar sa aiba un copil cu mine, dar nu a fost sa fie, ea nu a putut ramane insarcinata. Voi, doamnele, aveti niste trompe… si ea nu a putut face copii. Eu cred in destin. Inainte de a ma insura, ea a fost amorul meu cel mai mare, de la ea am invatat multe lucruri. Am fost impreuna trei luni cat a venit in tara ca sa se prinda copilul. Chiar s-au alarmat cei de acolo ca nu se mai intoarce in tara sa. Sarita a cunoscut-o si pe Simona, si pe Ioana, a venit chiar si la mine acasa”, a declarat Ion Dichiseanu, pentru Infobraila.

Acesta a mai spus ca fosta sa sotie, Simona, nu era geloasa nici din cauza ca actorul i-a purtat in tinerete o mare dragoste artistei Sara Montiel, dar nici pe faptul ca actorul inca pastreaza o fotografie cu aceasta, in barul sau.

Actrita si cantareata spaniola, Sara Montiel s-a nascut pe 10 martie 1928, in Campo de Criptana. A fost casatorita de 5 ori, cu Tony Hernández (2002-2005), José Tous Barberán (1979-1992), José Vicente Ramírez Olaya (1964-1970) José Vicente Ramírez Olaya (1964-1970), Anthony Mann (1957-1961).

A jucat in filme spaniole, mexicane si americane, a inregistrat albume cu muzica latino, i s-au decernat numeroase premii si distinctii ca Legiunea de Onoare franceza, medalia Ben Gurion in Israel, Premio del Sindicato in Spania.

Comentarii

comentariu

About the Author

-