Published On: mie, Apr 17th, 2013

A fost identificat: Judiciaristii au stabilit ca infractorul a comis mai multe furturi din autoturisme

Share This
Tags

* Politistii i-au probat furtul din 7 autovehicule si au recuperat 75% din bunurile sustrase, in valoare totala de 2.700 de lei *

Ieri, in urma cercetarilor efectuate in teren de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale – Compartimentul furturi din auto, in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti, a fost identificat un tanar brailean, in varsta de 22 ani. Acesta este suspectat ca este autorul comiterii mai multor infractiuni de furt din autoturisme.

Politistii i-au probat acestuia ca, in perioada noiembrie 2012 – martie 2013, singur, pe timp de noapte, prin spargerea geamurilor portierelor sau folosind chei potrivite, a sustras din 7 autovehicule, parcate in municipiu, 5 statii emisie – receptie, cu antenele aferente, un radio cu cd si o oglinda retrovizoare, pe care, ulterior, le-a vandut mai multor braileni.

“Prejudiciul total cauzat este de 2.700 de lei, a fost recuperat de politisti in proportie de 75 % si urmeaza sa fie predat proprietarilor. Dosarele penale, intocmite sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, au fost conexate si inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de incepere a urmaririi penale. Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate pentru probarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului in totalitate”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-