Published On: vin, Apr 19th, 2013

5000 de delegati la Congresul PSD

Share This
Tags

Azi au inceput alegerile in cadrul Partidului Social Democrat. Peste 5000 de delegati din toata tara se intalnesc in capitala pentru doua zile. Inaintea Congresului PSD va avea loc si Consiliul National al partidului.

Congresul PSD va desemna opt vicepresedinti pentru viitoarele regiuni de dezvoltare si va stabili opt vicepresedinti la nivel national. Cinci locuri in viitorul Birou Permanent National apartin Organizatiei de femei a partidului.

Printre invitatii de seama se numara si Adrian Nastase, Ion Iliescu si Mircea Geoana dar si reprezentanti ai socialistilor europeni.

PSD a avut, de la infiintare si pana in prezent, sase presedinti: Ion Iliescu, Petre Roman, Oliviu Gherman, Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta.

Printre candidatii la o functie de vicepresedinte PSD se numara: Dan Nica, Nicolae Banicioiu, Constantin Nita, Titus Corlatean, Dan Sova, Marian Vanghelie, Marian Oprisan, Constantin Nicolescu, Gheorghe Bunea Stancu, Silvian Ciuperca, Ion Calea, Eugen Bejinariu, Ion Calinoiu si Paul Stanescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-