Published On: lun, Apr 8th, 2013

140 de disponibilizari la CET in 2013. Noul plan de reorganizare a fost aspru comentat in sedinta CLM

Share This
Tags

Astazi, 8 aprilie, a avut loc sedinta extraordinara a CLM Braila, unde pe ordinea de zi s-au aprobat doua proiecte de hotarare privind situatia SC CET SA.

“Programul de Restructurare CET” si aprobarea procedurii de negociere directa pentru continuarea procesului de delegare a gestiunii serviciului public de producere, transport, distributie si furnizare a energiei termice in sistem centralizat in Municipiul Braila, au facut obiectul mai multor dezbateri si comentarii ale consilierilor locali.

“CET ar fi trebuit sa fie bagat in procedura de insolventa de mai mult timp”, a fost replica Simonei Draghincesu.

Consilierul Daniel Mitrofan si-a exprimat parerea: “Acest proiect nu rezolva problema CET, mai trebuie pastrat in functiune cel putin doi ani”.

“Scopul este de a micsora pierderile si de a da o sansa celui care va concesiona serviciul de termoficare”, a fost de parere consilierul Siliviu Mangiurea.

Din actualii 225 angajati ramasi la CET, in perioada iunie-septembrie 2013, vor fi disponibilizate un numar de 140 de persoane.

“Solicitarea este facuta pentru 140 de persoane . Conform OUG 116, angajatii vor primi intre 20-24 de salarii compensatorii de la stat”, a declarat Stanel Necula, directorul CET.

Comentarii

comentariu

About the Author

-