Published On: mie, Apr 10th, 2013

„Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!”- campanie de colectare a deseurilor electrice

Share This
Tags

* In zilele de 13 si 14 aprilie, intre orele 9.00-17.00, Asociatia RoRec si Primaria Braila organizeaza o noua actiune de colectare a deseurilor numita „Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!” *

Campania de colectare a deseurilor electrice si electronice desfasurata sub sloganul „Locul deseurilor nu e in casa. Trimite-le la plimbare!” se va desfasura sambata si duminica la Braila.

Brailenii care doresc sa se debaraseze de electricele si electronicele uzate, o pot face la unul din cele sapte centre de colectare a deseurilor amplasate in municipiul Braila, in urmatoarele zone: Calea Galati, parcare stadion, Calea Galati, parcare bloc Turn, Strada Pietatii, complex Mic-spital, Cartier Obor, complex Dinamo, Soseaua Buzaului, intersectie cu Soseaua Nationala Veche, Soseaua Vizirului, intersectie cu strada Mecanizatorilor, Piata Independentei, platou Primarie.

In situatia in care deseurile sunt prea grele si nu pot fi transportate la unul din centre, o echipa RoRec le va prelua gratuit de la domiciliu.

„Un stil de viata sanatos presupune si un mediu inconjurator la fel de sanatos, pe care il putem avea si prin colectarea corespunzatoare a deseurilor electrice. A le arunca la intamplare, in natura, duce la cresterea gradului de poluare ceea ce afecteaza sanatatea noastra, a tuturor. Asociatia RoRec are misiunea declarata de a realiza, impreuna cu cetatenii si autoritatile locale, un sistem coerent de colectare a deseurilor electrice, contribuind astfel la protectia mediului inconjurator si la bunul mers al unor comunitati civilizate si curate”, a declarat Dragos Gorun, Manager Regional al Asociatiei RoRec.

Cei care depun aceste deseuri electrice si electrocasnice, pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre urmatoarele premii oferite de Candy si Philips, membri fondatori ai Asociatiei RoRec: o combina frigorifica, 3 cuptoare cu microunde, 5 cafetiere, 5 masini de calcat. Castigatorii isi pot ridica premiile pe 14 aprilie, ora 19.00, la Primaria Municipiului Braila.

“Avem o campanie de colectare a deseurilor, asa cum ne-am obisnuit in fiecare an, in zilele de13 si 14 aprilie. Iar punctele de colectare sunt cele care au mai fost. Este vorba despre Calea Galati, parcare stadion, Calea Galati, parcare bloc Turn, Strada Pietatii, complex Mic-spital, Cartier Obor, complex Dinamo, Soseaua Buzaului, intersectie cu Soseaua Nationala Veche, Soseaua Vizirului, intersectie cu strada Mecanizatorilor, Piata Independentei, platou Primarie. Eu ii invit pe braileni sa participe, pentru ca pot castiga diverse premii”, a declarat Aurel Simionescu, primarul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-