Published On: vin, Apr 12th, 2013

“Manifestarea dulciurilor”- prezenta si in Braila

Share This
Tags

* “O dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana” asa cum ne propun participantii prezenti timp de 3 zile in Piata Concordia *

Dupa 20 de evenimente organizate in mai multe orase din tara, initiatoarea proiectului, braileanca Doina Ciurea, se intoarce in orasul natal. Plecata din Braila de mai bine de 10 ani, Doina a revenit cu o editie inedita a targului “ Manifestarea dulciurilor”, deschis in perioada 11 -14 aprilie in Piata Concordia. La acest targ participa producatori din toata tara, dar si din strainatate. Fie ca vorbim despre ciocolata de casa, de dulceata de ceapa sau de salam de biscuiti ca si reprezentanti ai Romaniei, cu siguranta Germania va fi cea care va va starni cu adevarat curiozitatea. Aceasta vine incaltata in pantofi de ciocolata, inarmata intr-o mana cu un iphone si in cealalta cu o lingurita. Nimic inedit pana acum, doar ca aceste produse sunt confectionate din ciocolata. Turcia vine cu baclavale, halva de susan cu fistic si rahat de cacao.

“Este prima data cand vin in orasul meu natal cu acest targ. Sper sa organizez mai des acest eveniment. Dulciurile sunt pasiunea mea, si in special dulciurile de casa, facute cu ingrediente naturale. Noi promovam calitatea gustului”, ne-a declarat Doina Ciurea, General Manager Ambasador APIER.

Comentarii

comentariu

About the Author

-